ASCULTA LIVE
Acum: Loading ...
Ascultatori:

sâmbătă, 4 aprilie 2009

Ascultati Biblia Online!

Incepand de Sambata, 4 Aprilie 2009, aceasta pagina este disponibila pentru toti credinciosii. Puteti asculta Biblia in orice imprejurare, nu aveti nevoie decat de o conexiune la Internet. Radioul emite 24 de ore din 24.

Radioul emite "Noul Testament si Psalmii". Ascultati Cuvantul lui Dumnezeu oricand aveti nevoie.

Dumnezeu sa va binecuvanteze!




Biblia audio cu ajutorul Intercer Lectura: Alexandru Sorin Farc.

15 comentarii:

  1. Ma simt minunat atunci cand citesc Biblia iar acum,cand O si ascult, ma linistesc si mai mult si parca vorbele mi se intiparesc cu mai multa usurinta in minte si in inima. Va mltumesc. Domnul sa fie cu voi !
    Diana

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga Diana, ma bucur ca gasesti folositor acest radio si te invit sa asculti Cuvantul lui Dumnezeu si in continuare. Dumnezeu sa te binecuvanteze!

    RăspundețiȘtergere
  3. Pace.
    M-ar interesa sa folosesc bannerul dvs. pentru www.fiidiferit.com
    special pentru ascultarea citirii Bibliei.
    :)
    Va rog sa ma contactati pe aigil_angel@yahoo.es
    sau printr-un mesaj pe site, pentru cod.

    Va multumesc anticipat.

    Ligia Trinca

    RăspundețiȘtergere
  4. Draga Ligia, tocmai am trimis codul pe email. Dumnezeu sa te binecuvanteze!

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumim pentru acest post de radio!

    RăspundețiȘtergere
  6. Incepand de astazi, 9 Mai 2009, este disponibil si al 2-lea canal audio, dedicat Vechiului Testament. Astfel, este difuzata intreaga Biblie in limba romana. Dumnezeu sa va binecuvanteze!

    RăspundețiȘtergere
  7. Marian

    Foarte, foarte interesant e. va rog enorm de mult. Dati voie sit-ului sa fie Dowl... Vreau sa dowloandews "Biblia Audiu". pentru comentari va rog, sau trimiteti-m link-ul de unde asi putea sa iau. "Biblia audiu, Vechiul si Noul testament" D-zeu sa ne Binecuvinteze. Amin. Pt. Detaliu E-mail: maryan_cercel@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  8. Draga Marian, poti downloada Biblia audio de pe site-ul Intercer. Ti-am trimis un email cu detalii. Dumnezeu sa te binecuvanteze!

    RăspundețiȘtergere
  9. Marian

    Va multumesc foarte mult din suflet Domnul Nicolae. sunt fericit de aceea ce miati oferit. Eu am probleme de vedere (Mai vad cat, de cat) si lucrez la Cooperativa de Nevazatori pe V-tra Luminoasa nr.108 asta afost motivul de vam rugat, ca imi obosecs Ochii. Si eu am Biblia (Carte). Multumesc mult. Eu traiesc cu 9 persoane in camin (Apartament 4 camere) si care vor Biblia Audiu le voi o feri si lor.

    RăspundețiȘtergere
  10. Marian

    Din 9 persoane, avem decat 8 persoane care au calculator, fiecare cu alui... Din 9 Persoane sunt de cat 3 persoane, complet nevazatori. care dintr-e acesti 3 persoane sunt de cat 2 care au pc-u. Va multumesc pentru raspuns, si am descarcat toate fisierele. D-zeu sa ne Binecuvinteze. Asi vrea din tot sufletu sa iau legatura cu dvs. personal daca nu devin prea discret. Eu am trait, si am si crescut la casa de copi, mai multe detaliu cu dvs.

    RăspundețiȘtergere
  11. Marian

    Asi vrea sa cunosc cat mai multa in lumea reala, si cu prieteni dvs si cu dvs, sa fiu foarte propiat asi vrea sa va fiu de ajutor la toate necesarile tuturor sa fiu si eu un (zis) copil del tuturor. veti afla cat mai multe despre suferintele mele. De ja am inceput sa ma apropi usor, usor prin semnal de net, dar si corporal omenesc. Multumesc inco-data

    RăspundețiȘtergere
  12. Slava Domnului pentru Biblie. Aprecieri pentru site. Vei primi un email pentru cod radio. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  13. Va multumesc foarte mult pentru posibilitatea de a fi aproape de Cuvantul lui Dumnezeu si in timpul putin pe care trebuie sa il folosesc cu treburile in casa. Calc, gatesc sau fac cate ceva si folisesc timpul cu folos. Chiar daca cititul este pe primul loc si continui sa o fac, ascult cu placere si multa bucurie!
    Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va dea putere si intelepciune, astfel incat idei ca acestea sa se mai nasca!

    RăspundețiȘtergere
  14. Sunt foarte bucuros ca exista ,Biblia audio, Dumnezeu sa va binecuvanteze pe toti ! :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Buna ziua, avem nevoie sa folosim player-ul dvs pe site-ul www.filadelfia.md
    puteti sa ne ajutati?Merci, Dumnezeu sa va binecuvanteze.
    stasius777@gmail.com

    RăspundețiȘtergere

Tarile in care se asculta Biblia online

free counters